HET BEDRIJF ZIT IN DE FAMILIE

Al vanaf 1977 draagt het bedrijf trots de familienaam Roffelsen. Van vader op zoon werd de onderneming voortgezet volgens beproeft recept: “Bied altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit”. Drie kernwaarden die al drie generaties, naast de familieband, het DNA van het bedrijf vormen.

Roffelsen Plastics begon met de productie van waslijndraad. Maar het ondernemerschap van de familieleden heeft ervoor gezorgd dat het productassortiment enorm uitgebreid is en door de voortdurende drang naar innovatieve ontwikkelingen blijft het assortiment nog altijd groeien.

Niet alleen groeien in assortiment, maar zeker ook in kennis, ervaring, omvang en natuurlijk klantenbestand streeft Roffelsen Plastics na. Deze gezonde en zakelijke instelling heeft het bedrijf gebracht tot de trotse positie van toonaangevende producent van kunststof producten en specialist in de extrusietechniek.

Roffelsen Plastics heeft inmiddels twee vestigingen. Het hoofdkantoor in Nederland en de productie in Slowakije. Het uitgebreide netwerk van distributeurs zorgt ervoor dat de producten de hele wereld over gaan.

CANON VAN ROFFELSEN PLASTICS

1977

Oprichting door Jan Roffelsen. Begonnen op de slaapkamer vanuit huis aan de Van Leeuwenhoeklaan, Helmond.

1979

Verhuizing naar de Azalealaan, Helmond, kantoor van ca 100 m2.

1982

Verhuizing naar de Van Cortenbachstraat, Helmond. Kantoor ca 100 m2, Induhal ca 500 m2. Fred Roffelsen inmiddels in het bedrijf, begonnen met de strengerij in eigen beheer, draad werd ingekocht.

1986

Verhuizing naar de Rietbeemdweg, Helmond.

1989

Begonnen met recycling van granulaat en uitvalverwerking.

1995

Verhuizing naar de Haverdijk, Helmond.

2000

Oprichting Roffelsen Plastics Slovakia.

2004

Verhuizing in Slowakije, van Nitra naar Surany.

2008

Mark Roffelsen toegetreden tot het bedrijf.

2016

Uitbreiding fabriek en magazijn in Slowakije.

2018

Mark Roffelsen neemt het bedrijf volledig over van zijn vader Fred Roffelsen.

2019

Verhuizing in Nederland van Helmond naar Eindhoven.

2020

Roffelsen start met de productie van 3D filamenten.

DE TOEKOMST

Vasthouden aan de gestelde kwaliteitseisen is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Veranderingen in de markt zullen het bedrijf continu uitdagen om de innovatieve slagkracht en flexibiliteit te blijven garanderen. Andere kunststoffen en specialisatie in het samenstellen, mixen en homogeniseren van grondstoffen blijven speerpunten, daarnaast zal het bedrijf het begrip ‘duurzaamheid’ nog verder doorvoeren in het productieproces. De recycling van grondstoffen beheersen ze al, maar het proces zal nog verder geoptimaliseerd worden.

reliabilityIcon

BETROUWBAARHEID

Roffelsen Plastics is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve kunststof producten. Betrouwbaarheid van de producten en dienstverlening is voor het familiebedrijf van essentieel belang. Meedenken bij de productontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol.

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijk klantencontact. Want alleen dan kun je een relatie voor de lange termijn opbouwen.”

MARK ROFFELSEN “De klant komt vaak bij mij met een vraag of probleem. Ik denk graag met ze mee, samen ontwikkelen we een passend product.”

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

01RequestAQuoteBtn

02ReachtToUsBtn

03RequestACallbackBtn

0ViewDownloadsBtn