LUIFELS, HORREN EN SCREENS

Kunststof pezen met nauwkeurige maatvoering

Roffelsen Plastics is toonaangevend producent van kabels en pezen voor de confectie van schermen die gebruikt worden voor luifels, horren en screens. De markt, ook wel bekend als zonweringsmarkt, gebruikt vele producten die zeer duurzaam zijn, flexibel en gemakkelijk te verwerken. De pees produceren ze in diverse hardheden, diameters, wanddiktes, kleuren. Speciaal voor horren worden inrolpezen, voorzien van een sterprofiel, geëxtrudeerd.

DOEKPEES

De confectie van schermen vraagt om een harde pees met een uiterst nauwkeurige maatvoering. De hardere doekpees is geschikt om snel het luifeldoek te verwisselen.

Deze doekpees ofwel holle pees wordt uit  Polyethyleen vervaardigd. De harde pees is heel populair als onderdeel van zonweringsproducten, zoals: knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en screens voor de zakelijke en particuliere markt.

Tevens worden deze pezen in diverse industriële producten verwerkt, zoals: schermen in de glastuinbouw, agrarische schermen of verticale gevelschermen op bedrijfspanden.

SPECIFICATIE

Materiaal:  LDPE
Afmetingen: Verschillende afmetingen beschikbaar
Oppervlak: Glad
Kleur: Transparant, grijs, zwart, wit
Verpakking: Op rol van 500 meter of op elke gewenste lengte tot 6 meter.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met verkoop:

Afdeling verkoop
E-mail [email protected]

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

01RequestAQuoteBtn

02ReachtToUsBtn

03RequestACallbackBtn

0ViewDownloadsBtn