SIGN-INDUSTRIE

Kunststof producten voor de Sign-industrie (SOFT SIGNAGE)

Door de toename van de groot formaat printers voor zowel PVC banners als textielframes is de vraag naar oplossingen voor het bevestigen van de geprinte doeken in aluminium frames enorm toegenomen. Bedrukt textieldoek in aluminium frames wordt gebruikt voor standbouw in de Expo-wereld, in winkels als eye-catcher of Point-Of-Sales communicatiemiddelen. Ook in musea, kantoren en interieurs worden de textielframes steeds vaker toegepast. Roffelsen Plastics is al 10 jaar leverancier van de meest gebruikte platte pees voor de confectie van de geprinte doeken en breidt het productenpakket nog steeds verder uit. Zo produceren zij ook de aanlaspees voor het inspannen van bedrukte vrachtwagendekzeilen.

VLAKKE PEES

De vlakke pees wordt aan geprinte textieldoeken geconfectioneerd, en dient ter bevestiging van het doek in het aluminium frame. Het toepassingsgebied van textielframes is erg breed, zoals: Led frames, standbouw, retail en interieurs. Roffelsen Plastics is dé expert op het gebied van vlakke pees en produceert deze in zeer uiteenlopende uitvoeringen, maten en elasticiteiten.

SPECIFICATIE

Materiaal: PVC, ‘Silicone Replacement’ en TPE

Afmetingen: Naast de standaard 14×3 mm zijn vele andere afmetingen beschikbaar.

Oppervlak: Glad of geribbeld

Kleur: Blauw transparant, wit of grijs. Andere kleuren op aanvraag.

Verpakking: Standaard verpakt per 200 meter. Op rol, kartonnen spoel of plastic spoel.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met verkoop:

Afdeling verkoop E-mail [email protected]

ZELFKLEVENDE VLAKKE PEES

De zelfklevende vlakke pees kan gemakkelijk worden bevestigd aan het textieldoek. Het toepassingsgebied van textielframes is erg breed, zoals: Led frames, standbouw, retail en interieurs. Roffelsen Plastics is dé expert op het gebied van zelfklevende vlakke pees en produceert deze in zeer uiteenlopende uitvoeringen, maten en elasticiteiten.

SPECIFICATIE

Materiaal: Non-PVC

Afmetingen: 12 x 3 mm en 14 x 3 mm.

Kleur: Transparante silicone look.

Verpakking: Standaard verpakt per 50 meter. Op rol, Pizzabox.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met verkoop:

Afdeling verkoop E-mail [email protected]

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

01RequestAQuoteBtn

02ReachtToUsBtn

03RequestACallbackBtn

0ViewDownloadsBtn