SIGN-INDUSTRIE

Kunststof producten voor de Sign-industrie (SOFT SIGNAGE)

Door de toename van de groot formaat printers voor zowel PVC banners als textielframes is de vraag naar oplossingen voor het bevestigen van de geprinte doeken in aluminium frames enorm toegenomen. Bedrukt textieldoek in aluminium frames wordt gebruikt voor standbouw in de Expo-wereld, in winkels als eye-catcher of Point-Of-Sales communicatiemiddelen. Ook in musea, kantoren en interieurs worden de textielframes steeds vaker toegepast. Roffelsen Plastics is al 10 jaar leverancier van de meest gebruikte platte pees voor de confectie van de geprinte doeken en breidt het productenpakket nog steeds verder uit. Zo produceren zij ook de aanlaspees voor het inspannen van bedrukte vrachtwagendekzeilen.

VLAKKE PEES

De vlakke pees wordt aan geprinte textieldoeken geconfectioneerd en dient ter bevestiging van het doek in het aluminium frame. De zelfklevende versie van de vlakke pees kan gemakkelijk worden bevestigd aan het textieldoek.

Bekijk details

INSLAGPEES

De inslagpees is speciaal gemaakt indien er geen confectie aan textieldoek mogelijk is. De inslagpees ook wel hammerkeder genoemd wordt over het geprinte doek gepositioneerd en dan in het aluminium profiel geslagen.

Bekijk details

AANLASPEES MET AANSLAG

De aanlaspees wordt via een Hoog Frequent lastechniek verbonden met een zeildoek of banner.

Bekijk details

VLAGPEES

De vlagpees is een massief peesprofiel. De kunststof vlag kan direct aan het PVC-doek worden gelast of gestikt.

Bekijk details

RONDE PEES

Ronde pees is speciaal vervaardigd om banners vast te zetten. De ronde pees dient in de zoom van de banner te worden geschoven. Daarna kan de banner worden bevestigd in een koppelprofiel.

Bekijk details

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

01RequestAQuoteBtn

02ReachtToUsBtn

03RequestACallbackBtn

0ViewDownloadsBtn