WASLIJN

Waslijndraad voor grootverbruik, droogmolens en consumentenmarkt

Roffelsen Plastics startte in 1976 met het produceren van waslijndraad. Door de jarenlang opgebouwde ervaring en kennis van extrusie is de waslijndraad tegenwoordig nog altijd het voornaamste product in het assortiment.

Na de extrusie van de waslijndraad wordt de waslijn op maat geknipt en verpakt. De draad kan geleverd worden met tal van mogelijke kernen, diameters en kleuren, Naast de eigen Roffelsen Plastics waslijndraad bieden zij de mogelijkheid om in elke gewenste huisstijl en verpakking te leveren onder Private label.

WASLIJN B-TO-C

PRIVATE LABEL

ROFFELSEN WASLIJN

PRODUCTEIGENSCHAPPEN EN MATERIALEN

Tijdens het extrusieproces wordt een pakket aan kernmateriaal ommanteld met kunststof. De keuze van het kernmateriaal is grotendeels bepalend voor de producteigenschappen: treksterkte, rek en souplesse.

Voor het ommantelen gebruikt Roffelsen Plastics diverse kunststoffen zoals: PVC, PP, LDPE en TPE’s. De kleurstof bepaalt uiteindelijk het uiterlijk van de waslijndraad. Rood, wit of blauw, iedere kleur is mogelijk.

AUTOMATISERING

Het wikkelen van de waslijn en het etiketteren is volledig geautomatiseerd. Door deze productiemethode kunnen we grote hoeveelheden met een constante kwaliteit verpakken.

SPECIFICATIE

Materiaal: PVC Shore-A 80, PP, LDPE
Afmetingen: Veelal tussen de 2 en 6 mm
Oppervlak: Glad of geribbeld
Kleur: Vele kleuren beschikbaar
Verpakking: Van 10 tot 6000 meter. Verpakt op rollen, haspels, manchetten of streng.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met:

Verkoop
Telefoon +31 (0) 492 592809
E-mail [email protected]

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

01RequestAQuoteBtn

02ReachtToUsBtn

03RequestACallbackBtn

0ViewDownloadsBtn